بهترین روش برای حفظ کیفیت، سلامت و حمل و نقل کالا، استفاده از کانتینر چادری است که مهم ترین بخش در صنعت حمل و نقل محسوب می شود. البته خود کانتینر کالای مدنظر را حمل نمی کند، بلکه وسیله یا ظرفی جهت بارگیری کالا به شمار می رود. همچنین چادر کانتینری یک پارچه مناسب و محکم برای کلیه ماشین های کانتینری بوده و جنس پارچه برزنت می باشد. البته چادر کانتینری با اسم های دیگر همچون چادر ترانزیتی، روکش بار و روکش کانتینری نیز شناخته می شود.
راهنمای مطالعه
کانتینر چادری چیست و چه مشخصاتی دارد؟
کانتینر چادری یکی از انواع کانتینرهاست که برای حمل و نقل انواع محصولات بسته بندی شده به صورت کیسه های بزرگ، جعبه، کارتن و پالت های فلزی/چوبی استفاده می گردد. همچنین حمل و جابجایی فرآوردهای با حجم زیاد و بدون بسته بندی از طریق این نوع کانتینر امکان پذیر است. البته مهار بارها در چادر کانتینری به کمک زنجیرها و تسمه صورت می گیرند که این زنجیرها به قلاب های متصل شده در پروفیل های کناری وصل خواهند شد.
بنابراین تیرک های افقی و 4 آلومینیومی در اطراف چادر موجب تقویت مهار بارهای با حجم زیاد می گردند. ناگفته نماند که اگر تریلر دارای سقف کشویی باشد می توان بارهای با طول زیاد را در بالا بارگیری کرد.
کاربردهای کانتینر چادری
کانتینر چادری به دلیل صرف هزینه کم و ارزان بودن در مقایسه با دیگر روش های جابجایی توسط شرکت های تجاری برگزیده می شود. در این نوع تریلی ها، تحویل کالا به شکل درب به درب امکان پذیر بوده و از کاربردهای دیگری برخوردار است که به شرح زیر می باشند.
- زمان بندی برای بارگیری متناسب و حرکت کامیون هماهنگ با شرایط فرستنده محموله وجود دارد.
- تریلی چادری یکی از روش های آسان و با سرعت بالا نسبت به دیگر روش های حمل و نقل ریلی یا دریایی می باشد.
- برای محموله هایی با شرایط نگهداری خاص و کالاهای تجاری متناسب است.
مطالب مرتبط:
کانتینرها از نظر ابعاد و اندازه به چند نوع تقسیم می شوند، کانتینر 40 و 45 فوت بزرگترین آن ها به شمار می روند. پیشنهاد می کنیم درباره آن بیشتر بخوانید!
انواع کانتینر چادری
کانتینر چادری همانند کانتینر فلزی در انواع متعددی به بازار عرضه می شود که بسته به نوع بار و سلیقه صاحب تریلی متفاوت می باشد. پس انواع تریلی چادری به شرح زیر است
کانتینر چادری کشویی سه محور
در این نوع کانتینر، قطعات فلزی و شاسی از فولادهای محکم ساخته شده و سرعت و سهولت در بارگیری و تخلیه نسبت به کشویی ثابت خیلی بیشتر است.
کانتینر چادری سقف ثابت سه محور
در این نوع تریلی استانداردهای لازم رعایت شده و با وجود پایه کشویی می توان ارتفاع چادر را تنظیم کرد.
مزایا و معایب کانتینر چادری
کانتینر چادری همانند دیگر وسایل حمل و نقل و جابجایی مزایا و معایب مختص به خود را دارد. البته مزایای آن به قدری زیاد می باشد که هر فرد که در زمینه تجارت کالا مشغول به فعالیت است برای خرید این نوع کانتینر بیشتر ترغیب می شود.
مزایای کانتینر چادری
- این نوع کانتینر زمان جابجایی و بارگیری کالا از خرابی و خسارت آنها جلوگیری می کند.
- هزینه های بسته بندی محصولات و کالا کاهش می یابد.
- سرعت بارگیری و تخلیه در این نوع کانتینر بالا می باشد.
- شمارش بارها و محصولات به آسانی صورت می گیرد.
- از حداکثر فضای داخل چادر کانتینری می توان استفاده کرد و کالاها را بارگیری نمود.
- بسته به ظرفیت زیاد داخل کانتینر می توان کالاهای در حجم بالا را جابجایی کرد.
- حمل بار با این نوع کانتینر، شرایط جابجایی از محل تولید به محل مصرف را ایجاد می نماید.
- استفاده از چادر کانتینری، کنترل های مرزی را کاهش می دهد.
- چادر کانتینری سبک بوده و به آسانی نصب می شود.
- ضدآب بوده و در شرایط جوی مختلف، قابل استفاده می باشد.
- استحکام و مقاومت بالا در مقابل اشعه های مضر آفتاب
- تنوع بالا در رنگ
- حمل کالا به صورت یکجا
معایب کانتینر چادری
- عدم توازن به صورت مدام بین واردات و صادرات در دو نقطه که تریلی چادری در مسیر بازگشت خالی می باشد.
- استفاده از این نوع کانتینر برای حمل محموله های کمتر از ظرفیت مدنظر، مقرون به صرفه نمی باشد.
- به سرمایه گذاری برای تجهیزات بارگیری و تخلیه در بندر یا شرکت های پخش کالاهای وارداتی و صادراتی نیاز دارد.
- تریلی چادری از جنس پارچه بوده و به راحتی پاره می شود که ضرر ناشی از سرقت بار بر عهده راننده است.
پن:
خرید کانتینر رو باز برای مواردی که بارگیری از سقف صورت می گیرد بهترین گزینه است.
توضیحی درباره کانتینر تریلی چادری
یکی از مهم ترین ویژگی های کانتینر چادری، قرار دادن کالا یا بار داخل چادر است که محوله را از آسیب های احتمالی اطراف محفوظ نگه می دارد. همچنین به محض پلمپ کردن چادر دیگر دسترسی به بار از بیرون غیرممکن خواهد بود. بنابراین یکی از گزینه های مناسب جهت جابجایی بار از طریق ترانزیت همان چادر کانتینری است.
ناگفته نماند که تریلی چادری به دو شکل رایج سقف و بغل کشویی و سقف و بغل ثابت در دسترس می باشد. اما سرعت و سهولت بارگیری و تخلیه در تریلی چادری کشویی بیشتر از تریلی چادری ثابت است. پس اگر تریلی چادری دارای کف از جنس چوب 20 لایه و شاسی محکم باشد، در صورت لزوم لیفت تراکت می تواند به راحتی داخل کاربری تردد نماید.
حمل بار با کانتینر تریلی چادری
حمل بار با کانتینر چادری مواد غذایی، روغن، پوشاک، انواع نوشیدنی معمولی و گازدار را در بر می گیرد. پس متقاضیانی که با جابجایی کالاها به صورت یکجا آشنایی ندارند، بایستی از انواع بارهای قابل حمل با تریلی چادری مطلع شوند. پس هر نوع کالایی که در ظرفیت و ابعاد تریلی بگنجد بدون شک حمل آن با تریلی چادری امکان پذیر است.
همچنین تریلی چادری همه روزه انواع محموله ها را به صورت بین شهری، صادراتی و یا به مرزها ارسال می کند. البته ظرفیت این چادرها 22 تا 23 تن می باشد و وزن محموله بارگیری شده داخل تریلی به صاحب بار و شرکت حمل آن بستگی دارد.
ابعاد کانتینر تریلی چادری
کانتیر چادری جهت حمل بار و کالاها در سطح بین المللی مورد استفاده قرار می گیرد و اتاقک آن با چادر جنس برزنت پوشش داده شده است. بنابراین ابعاد این نوع تریلی دارای طول 12.2 الی 13.6 متر می باشد. همچنین عرض آن 2.5 متر بوده و 1.3 الی 1.7 متر ارتفاع آن از سطح زمین است. البته وزن استاندارد برای بار قابل حمل 22 تن می باشد که در برخی مواقع به 23 تن نیز می رسد. ناگفته نماند که ارتفاع سقف تا کف چادر 2.80 متر است.
جمع بندی
شما می توانید برای دریافت مشاوره و خرید کانتینر با شرکت پاسارگاد کانتینر تماس حاصل فرمایید.