از طرح های جدید و مدرن خانه های پیش ساخته می توان به کانکس سایدینگ اشاره کرد. در بین تمام انواع کانکس ها، این مدل از همه مستحکم تر و مقاوم تر است. به دلیل نوع طرح اجرا شده در آن می توان در ابعاد مختلف آن را ساخت. مدل سایدینگ بیشتر در کشور های غربی از جمله اروپا و آمریکای شمالی اجرا می شود. اکنون نیز در ایران ظاهرا در بین مدل های مختلف این مدل متقاضی زیادی پیدا کرده است برای آشنایی بیشتر با ما همراه باشید.

کانکس سایدینگ چیست؟

کانکس سایدینگ همان خانه های پیش ساخته است که از نظر ظاهر شبیه به کلبه می باشد. اما دلیل نامگذاری آن، به دلیل شباهت این مدل به کلبه نیست بلکه به دلیل نوع طرح سقف اجرایی آن است. سقف این مدل همانند شکل سفال می باشد. همچنین بدنه این خانه‌ی پیش ساخته دارای خط های افقی شکل است. این مدل در کشور کانادا به صورت سقفی طرح سفالی و بدنه ای ساید با ساید تولید می شود اگر نام خانه های پیش ساخته ویلایی کانادایی را شنیدید بدانید منظور این مدل کانکس می باشد.

انواع کانکس سایدینگ

کانکس سایدینگ از دو جهت طبقه بندی می شود. گاهی این سازه را بر حسب نحوه استفاده از آن دسته بندی می کنند و گاهی بر حسب مواد بکار رفته در آن دسته بندی می شود. انواع سازه پیش ساخته سایدینگ بر حسب کارکرد مانند مدل سرایداری، ویلایی و نگهبانی می باشند. اما این سازه از نظر مصالح به مدل سبک و سنگین تقسیم می شوند. پیش از خواندن این موارد لازم است اشاره کنیم که عوامل زیادی بر طول عمر کانکس موثرند که آگاهی بر آن ها کمک می کند تا از کانکس خود به خوبی محافظت کنید.

کانکس سایدینگ سبک

دلیل نام گذاری نام سبک به دلیل استفاده از مصالح کم دوام، سبک و با مقاومت کم است. ضخامت این سازه ۱۵.۱ میلی متر است که شاسی های کف آن از کلاف های شماره ۱۴ از نوع پروفیل آهن می باشد. همچنین به دلیل سبک شدن محصول نهایی پنجره و درب بکار رفته از نوع آلومینیوم تک جداره است. این سازه یک محصول سبک با ویژگی های خاص خود بوده هرچند نمی توان با نوع سنگین مقایسه کرد. اما کاربرد زیادی در دفتر کارگاهی دارد. همچنین به دلیل سبک بودن متقاضی زیادی دارد.

کانکس سایدینگ سنگین

این سازه پیش ساخته از نظر استحکام و مقاومت نسبت به نوع سبک بسیار استقامت دارد. دلیل این همه مقاومت وجود پروفیل آهنی بکار رفته در تولید آن است. ضخامتی که در این مدل بکار رفته چیزی حدود ۲ میلی متر است. شاسی و اسکلت این سازه بسیار محکم و مهندسی طراحی شده است. سقف این سازه از آلیاژ گالوانیزه ساخته شده است و آن را با دستگاهی مانند تفنگ از رنگ الکترواستاتیک می پوشانند.

کانکس سایدینگ

مزایا و معایب کانکس سایدینگ

از مزیت های کانکس سایدینگ می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1- این سازه به دلیل داشتن ستون های نزدیک بهم از نظر مقاومت و استحکام در نوع خود بسیار بی نظیر می باشد. همچنین بهترین گزینه برای حوادث غیر مترقبه است.

2- تمام قطعه های این سازه در کارگاه تولیدی ساخته می شود و در محل مقصد فقط مونتاژ می شود. عمل نصب و مونتاژ این سازه بسیار آسان و در کمترین زمان نیز انجام می گردد.

3- داشتن پرتابل آسان گزینه دیگری است که می توان به عنوان مزیت مهم از آن یاد کرد.

4- داشتن عایقی ایده آل در کانکس سایدینگ گزینه مهم دیگری است که به عنوان مهمترین محاسن این سازه از ان یاد می شود. بکار بردن فوم و جنس پلی استایرن به عنوان یک عایق در این محصول عایقی ایده آل در برابر سرما، گرما و صدا است.

از معایب این سازه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1- به دلیل داشتن طرحی ناب و بروز نمی توان آن را در ارتفاعات بلند اجرا کرد.

2- از تراکم محدودی این سازه برخوردار می باشد.

3- همانند ساخت و ساز عادی دارای مهندس ناظر ساخت نیست. به عبارت دیگر مهندس ناظری خارج از خط تولید و کارگاه تولیدی بر سازه نظارت نمی کند.

کاربرد کانکس سایدینگ

کانکس سایدینگ به دلیل داشتن شکل شکیل و مشتری پسند مخاطبین زیادی را خواهان خود کرده است. در نتیجه به دلیل نوع طرح اجرایی این سازه در مکان های مختلفی استفاده می شود از جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

اما فقط موارد مطرح شده تنها کاربرد این سازه نیستند بلکه می توان در ویلای شخصی خود نیز از آن استفاده کرد. در حالت کلی می توان از آن به عنوان موارد زیر نیز بکار برد:

  • محل برگزاری کلاس های آموزشی
  • به عنوان کانکس ویلایی شخصی
  • اقامتگاه
  • نمایشگاه
  • کانکس فروشگاهی

به دلیل داشتن شکل و طرح زیبای ظاهری کانکس سایدینگ در برخی از مناطق گردشگری برای اسکان گردشگران از این سازه نیز بهره می برند.

کانکس سایدینگ چوبی

ابعاد و مشخصات فنی کانکس سایدینگ

مشخصات فنی کانکس سایدینگ با توجه به نوع مدل آن متفاوت است. مدل سنگین از پروفیل های آهنی ساخته می شود که میزان ضخامت هر برگ این مدل ۲ میلی متر است. شاسی مدل سنگین از نمره ۱۶ و از نوع تیرآهن می باشد. اما مدل سبک این سازه پیش ساخته شده از کلاف نمره ۱۴ استفاده شده است. ورقه استفاده شده برای ساخت اسکلت از آلیاژ سایدینگ می باشد. هر چند گاهی بدنه این سازه را از صفحات گالوانیزه یا پی وی سی نیز می سازند.

همچنین سقف کانکس سایدینگ از آلیاژ گالوانیزه و با طرح های سفالی می باشد. اما کف این سازه را از چند لایه ضد آب یا تخته واترپروف می سازند که میزان ضخامت آن چیزی حدود ۱۶ میلی متر است. خالی از لطف نیست بدانید این محصول از نظر سیم کشی با کمک گرفتن از داکت طراحی و اجرا می شود. حتی می توان خط تلفن اینترنت را نیز در این سازه پیاده کرد.

از نظر ابعاد کانکس سایدینگ به جرات می توان گفت برای ساخت هر سایز و اندازه ای از این مدل هیچ محدودیتی وجود ندارد. شما می توانید در هر اندازه و سایزی این مدل را سفارش دهید. گاهی می توان آن را دو قلو ساخت یا می توان ان را در ابعاد ۲ در ۳ یا ۱۲ در ۳ آن را سفارش دارد این موضوع به نیاز و خواسته شما بستگی دارد.

کانکس سایدینگ کانادایی

قیمت کانکس سایدینگ

قیمت کانکس سایدینگ به عوامل متعددی بستگی دارد و برای اطلاع از قیمت دقیق، باید مشخصات مورد نظر خود را به شرکت‌ سازنده ارائه دهید. با توجه به اهمیت کیفیت و دوام کانکس، بهتر است در انتخاب شرکت سازنده دقت کنید و از محصولات با کیفیت استفاده نمایید.

خرید کانکس سایدینگ از پاسارگاد کانتینر

شرکت پاسارگاد کانتینر از بهترین گزینه ها برای خرید کانکس می باشد که همواره در جهت جلب رضایت مشتری، خدماتی در زمینه کانکس سایدینگ ارائه داده است. همچنین برای خرید کانکس دست دوم در انواع کانکس ها و به خصوص سایدینگ نیز می توانید به پاسارگاد کانتینر مراجعه کنید.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *