امروزه استفاده از انباری در قسمت های مختلف خانه می توان کاربرد های مختلفی داشته باشد. بسیاری از وسایل مورد نیاز که جای مناسبی برای قرار دادن آن ها در محیط منزل نیست، همواره مهم ترین دغدغه افراد می باشد. از طرفی فراهم کردن شرایط لازم برای ساخت انباری نیز پر هزینه و با زحمت زیادی همراه خواهد بود. به همین دلیل استفاده از انباری های پیش ساخته یا همان کانکس طرفداران زیادی پیدا کرده است. کانکس های انباری، مهم ترین انواع انباری های پیش ساخته می باشند که دارای قابلیت های مختلفی هستند.
کانکس انباری دارای یکسری مشخصات کیفی و فنی می باشد که با در نظر گرفتن آن ها می توان انتخاب های مناسبی را انجام داد. معمولا قابلیت ها و همچنین ابعاد و اندازه های کانکس انباری، با نظر مشتری تعیین می شود؛ بنابراین هیچ محدودیت و چارچوب مشخصی برای این مورد وجود ندارد.
جنس مواد و متریال به کار رفته برای ساخت کانکس های انباری می تواند بسیار متنوع باشد اما به طور کلی اسکلت اولیه مورد نیاز برای آن ها، از پروفیل های آهنی بوده که در ابعاد 50 در 50 استفاده می شود. دیواره های کانکس ها نیز می تواند کاملا فلزی یا به صورت بتنی باشد که در هر کدام از آن ها قابلیت های مختلفی وجود دارد.
سقف و دیواره های این نوع کانکس ها دارای عایق های مختلفی هستند که از نوع پلی استایرن می باشد. این عایق شامل یونولیت و چسب پلی اورتان است که بسیار مقاوم و با استحکام بالا می باشد. همچنین ضخامت دیواره ها و سقف کانکس های انباری نیز می تواند در حدود 4 سانتیمتر باشد.
راهنمای مطالعه
مشخصات فنی کانکس انباری
در زیر برای شما مشخصات فنی کانکس انباری را شرح دادیم تا بتوانید با دید بهتری نسبت به خرید کانکس انباری اقدام نمایید. ولی پیشنهاد میکنیم در صورت علاقه داشتن مقاله مجوز کانکس را نیز مطالعه نمایید.
نوع اتصال بدنه و شاسی در کانکس انباری
برای اتصال بدنه ی کانکس به شاسی آن، از جوشکاری استفاده می شود. این نوع از اتصال، دارای یکسری مزایا می باشد که باعث سهولت در به کار بردن آن ها شده است. با وجود این ویژگی می توان کانکس را به راحتی جا به جا نمود و بر اساس اهداف مختلف، در مکان های مورد نظر نصب کرد.
یکی دیگر از روش هایی که می توان برای اتصال قطعات کانکس انباری استفاده کرد، پیچ و مهره می باشد. مهم ترین مزیت این نوع اتصالات نیز جا به جایی راحت آن است. در این مورد می توان پیچ های کانکس را باز کرد و آن را به صورت قطعات مختلف بر روی هم قرار داد. البته باز کردن و همچنین بستن پیچ و مهره های کانکس نیاز به دقت و مهارت کافی دارد تا هیچ گونه مشکلی برای نصب آن وجود نداشته باشد.
جنس در های کانکس انباری
درب های مورد استفاده برای کانکس های انباری معمولا به صورت آلومینیومی تک جداره می باشند. البته در موارد متعددی نیز به منظور بالا بردن امنیت کانکس ها، از درب های آکاردئونی استفاده می شود. برق کشی و سیستم روشنایی کانکس های انباری نیز به صورت زیرکار و روکار یا داکت می باشد.
ویژگی قابل توجهی که در برخی از انواع کانکس های انباری وجود دارد، درزبندی ماستیک است. این قابلیت باعث جلوگیری از ورود حشرات موذی به درون سازه می شود.
کف کانکس انباری
کفی که برای کانکس های انباری مورد استفاده قرار می گیرد، با توجه به نیاز و سلیقه مشتری متفاوت است. اما معمولا همانند کانکس فروشگاهی آن را از پی وی سی یا ام دی اف تهیه می کنند.
انواع کانکس انباری
همان طور که گفتیم، کانکس انباری می تواند دارای انواع و مدل های مختلفی باشد؛ مهم ترین عامل در تنوع و تفاوت های این سازه ها نیز کاربرد آن ها است. بر همین اساس می توانیم مدل های مختلفی مانند کانکس گالوانیزه، کانکس انباری پانل ساندویچی، کانکس های تکی، کانکس انباری چند تایی و غیره را مثال بزنیم.
تمام مدل های کانکس انباری دارای قابلیت ضد ضربه، ضد پوسیدگی و عایق سرمایی هستند. البته در بسیاری از مدل های بی کیفیت و غیر استاندارد، ممکن است که برخی قابلیت ها وجود نداشته باشد. بنابراین مهم ترین نکته پیش از خرید این سازه ها، شناسایی مرجع خرید مناسب و مطمئن خواهد بود.
قیمت انباری پیش ساخته
قیمت کانکس های انباری بر اساس پارامتر های مختلفی تعیین می شود که مهمترین آن ها، نوع مواد و متریال مورد استفاده خواهد بود. در این مورد می توان مدل های مختلفی با جنس های متنوع را مثال زد که تنوع قیمت بسیار بالایی در آن ها دیده می شود. تجهیزات و امکانات هر کدام از انواع کانکس ها نیز متفاوت بوده که کیفیت آن ها با قیمت کلی کانکس رابطه مستقیم دارد.
اما نکته ی مهمی که در مورد تعیین قیمت کانکس های انباری وجود دارد، ابعاد و اندازه های آن ها می باشد. اندازه ی کوچک کانکس انباری، به معنای محدود بودن آن از لحاظ فضا بوده و بنابراین نمی توان وسایل بسیار زیادی را در آن قرار داد. همچنین قیمت کانکس های انباری کوچک نیز به طبع ارزان تر از انواع کانکس های بزرگ و جادار می باشد.
قیمت انباری پیش ساخته دست دوم
امروزه به دلیل کاربرد های وسیعی که انواع کانکس های انباری پیدا کرده اند، خرید و فروش مدل های نو و دست دوم آن ها رواج دارد. کانکس دست دوم قطعا دارای قیمت پایین تری نسبت به کانکس های درجه یک و نو می باشد. البته دست دوم بودن این کانکس ها نیز به معنای پایین بودن کیفیت آنها نخواهد بود. شما می توانید کانکس های دست دوم که دارای کیفیتی در حد نو هستند را از مراکز معتبر خریداری نمایید.
کانکس انباری در پشت بام
کانکس های انباری به دلیل قابلیت ها و کاربرد های مختلف آن ها، معمولا در پشت بام نیز مورد استفاده قرار می گیرند. البته در این مورد، توجه به نصب اصولی و استحکام آن، ضروری می باشد. به طور کلی می توان از انواع کانکس های انباری کوچک در پشت بام استفاده نمود.
ساخت انباری سبک در پشت بام
ساخت انباری سبک در پشت بام می تواند راه حلی عالی برای افزایش فضای ذخیره سازی بدون نیاز به اشغال فضای ارزشمند داخل خانه شما باشد. با این حال، قبل از شروع ساخت، چند نکته مهم را باید در نظر بگیرید:
مجوزها و مقررات:
- قبل از هر اقدامی، بررسی کنید که آیا برای ساخت انباری در پشت بام خود به مجوز نیاز دارید یا خیر. الزامات از نظر محلی متفاوت است، بنابراین حتماً با اداره ساختمان یا مقامات محلی خود مشورت کنید.
وزن:
- اطمینان حاصل کنید که سازه انباری وزن زیادی به سقف یا سازه کلی ساختمان شما اضافه نمی کند. این امر به ویژه در مورد سقف های مسطح که ممکن است به اندازه سقف های شیب دار تحمل وزن نداشته باشند، مهم است.
مواد:
- از مواد سبک و بادوام برای ساخت انباری خود استفاده کنید. گزینه های محبوب شامل چوب، فلز و پلاستیک می باشد.
طراحی:
- انباری خود را طوری طراحی کنید که در برابر باد و بارش برف مقاوم باشد. همچنین باید به تهویه مناسب برای جلوگیری از تجمع رطوبت و کپک توجه کنید.
جمع بندی
مراکز مختلفی برای خرید انواع کانکس انباری در تهران وجود دارد که مدل های مختلف کانکس را با قیمت های مختلف عرضه می کنند. شما می توانید به صورت غیر حضوری و با روش اینترنتی، کانکس انباری مورد نظر خود را با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت در پاسارگاد کانتینر خریداری نمایید. در این مجموعه، امکان خرید کانکس های نو و دست دوم با امکانات و تجهیزات مختلف وجود دارد.