کانتینر از لحاظ ابعاد و اندازه در انواع مختلفی تولید و عرضه می‌شود. از اصلی ترین مدل های کانتینر بر اساس حجم می توان به کانتینر 20 فوت، کانتینر 40 فوت و 45 فوت اشاره کرد که هر یک از انواع کانتینرها بنا بر سایز و ابعاد خود کارایی متفاوتی دارند. در ادامه انواع مختلف کانتینر را به صورت کامل معرفی می‌کنیم.

کانتینر رنگ ابی

کانتینر مخصوص بارهای عمومی (General Purpose Containers)

جنرال کانتینر یکی از پرکاربردترین انواع کانتینر است. از این نوع کانتینرها عمدتا برای بارهای معمولی استفاده می‌شود. در بسیاری از منابع علمی این نوع کانتینرها تحت عنوان کانتینر خشک شناخته می‌شوند.

شکل و فرم ظاهری این نوع کانتینرها دقیقا همان چیزی است که ما با شنیدن کانتینر تصویر آن را در ذهن خود مرور می‌کنیم. این نوع کانتینرها عموما در رسانه‌های جمعی در بنادر و کشتی‌ها دیده می‌شوند. این مدل از کانتینرها از استانداردهای بالایی برخوردار بوده و معمولا در اندازه‌های 10، 20 و 40 فوت به بازار عرضه می‌شوند.

در حقیقت از کانتینر جنرال غالبا در حمل و نقل کالاهای معمولی و خشک استفاده می‌شود. این نوع کانتینر در برابر شرایط مختلف آب و هوایی بسیار مقاوم است.

کانتینر فلت رک در بندر استارا

کانتینر فلت رک (Flat Rack Containers)

این نوع کانتینر طراحی متفاوتی نسبت به سایر کانتینرها داشته و دیواره‌های آن نیز قابلیت تاشو و تخت شدن دارند. هدف از تاشو کردن دیواره‌های این نوع کانتینر بهینه‌سازی فضای اشغال شده به هنگام عدم استفاده از آن‌ها است. از کانتینر فلت رک در انتقال و جابه‌جایی انواع ماشین آلات بزرگ و سنگین، قرقره‌های بزرگ، تجهیزات و مصالح ساختمانی و… استفاده می‌شود.

کانتینر روباز

کانتینر روباز (Open Top Containers)

کانتینر روباز یکی از انواع کانتینر پرکاربرد است، این نوع کانتینر ظاهری شبیه به اتاقک‌های کامیون‌های باری داشته و فاقد سقف است. یکی از بزرگ‌ترین مزیت‌های کانتینر روباز امکان بارگیری از درب و سقف است. در حقیقت خرید کانتینر روباز امتیاز مثبتی است در مواقعی که فضای کافی برای انتقال محموله‌های از سمت درب به داخل این نوع کانتینرها نیست، از سقف آن‌ها برای انتقال و بارگیری استفاده می‌شود.

بدنه این کانتینر از جنس فولاد ضد زنگ بوده و بسیار مقاوم و مستحکم است. کانتینر رو باز به دلیل داشتن حلقه‌های متصل به ریل‌های جانبی بالا و پایین و همچنین ستون‌های گوشه محفظه موجب افزایش ضریب ایمنی کالا حین حمل و نقل می‌شود.

کانتینر دو در

کانتینر دو در (Double Door Containers)

این نوع کانتینرها اغلب با نام کانتینر تونلی شناخته می‌شوند. وجود دو درب مجاز در بخش انتهائی و ابتدایی آن باعث شده تا فرایند بارگیری و تخلیه آسان‌تر شود. کانتینر‌های دو در فضای بیشتری را برای کالاهایی مانند آهن و فولاد دارند. هر یک از درب‌های این کانتینر دارای مونتاژ قفل یکسان با قابلیت قفل دائمی هستند. کانتینر دو در یکی از پرکاربردترین انواع کانتینر است که در ابعاد 20 و 40 فوت تولید می‌شود.

کانتینر پهلو باز

کانتینر پهلو باز (Open Side Containers)

این نوع کانتینرها ساختاری مشابه کانتینرهای معمولی دارند. البته با این تفاوت که علاوه بر داشتن دو درب در دو سمت دارای یک جفت درب در ضلع جانبی هستند. به این نوع کانتینر اغلب بغل بازشو می گویند.

وجود درب‌های جانبی در کانتینر پهلو باز موجب افزایش سهولت استفاده از آن شده است. در حقیقت با استفاده از این نوع کانتینر فرایند بارگیری و تخلیه بار در مدت زمان کمتری نیز انجام می‌شود. این نوع از کانتینرها غالبا در ابعاد 20 و 40 فوت تولید و عرضه می‌شوند. خرید کانتینر بغل بازشو اغلب برای مواردی به کار گرفته می شود که محل بارگیری سقف کوتاهی دارد و امکان بارگیری از سقف ممکن نیست و یا جرثقیل برای قرار دادن بارها از سقف موجود نیست.

کانتینر یخچالی

کانتینر یخچال دار (Iso Reefer Containers)

یکی دیگر از انواع کانتینر پرکاربرد کانتینر یخچالی نام دارد. این نوع کانتینر اغلب برای حمل و نقل محموله‌هایی که به دما حساسیت دارند استفاده می‌شود.

برای نمونه در جابه‌جایی انواع محصولات خوراکی و غذایی به مسافت‌های طولانی از کانتینرهای یخچالی استفاده می‌شود تا از بروز مشکلاتی چون فساد مواد غذایی جلوگیری شود. این نوع کانتینرها به یک سیستم سرمایش و گرمایش پیشرفته مجهز بوده و معمولا بدنه آن‌ها از جنس فولاد ضد زنگ است.

کانتینر چادری

کانتینر چادری

کانتینر چادری یا تریلر چادری نوعی وسیله نقلیه باری است که با داشتن یک چادر بزرگ قابل جمع شدن روی اسکلت فلزی، امکان حمل بارهای مختلف با اندازه و شکل‌های متنوع را فراهم می‌کند. این نوع کانتینرها به دلیل انعطاف‌پذیری بالا، کاربردهای گسترده‌ای در صنایع مختلف پیدا کرده‌اند.

خرید کانتینر در تهران

جمع بندی

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در مورد انواع کانتینر و انتخاب مناسب‌ترین نوع برای حمل‌ونقل کالاهای خود، می‌توانید با ما تماس حاصل کنید.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button